In een tijd van CO2 reductie en duurzaamheid is het soms lastig keuzes maken ten aanzien van vergroening. Vooral als de woning wat ouder is en het geen zin meer heeft een warmtepomp te plaatsen tenzij je nog heel veel meer isolerende maatregelen treft.

Maar om nu toch je steentje bij te kunnen dragen, samen met extra comfort, is het intelligente Honeywell Evohome systeem bedacht en ontwikkeld.

Bij een traditioneel verwarmingssysteem is het gebruikelijk dat er op 1 plaats in het gebouw een thermostaat hangt, die de temperatuur in die ruimte regelt. Vaak is dat de woonkamer. De overige ruimten in de woning worden dan gelijk mee verwarmd.

Dit betekent dat de woning in zijn geheel wordt verwarmd terwijl er maar in 1 ruimte warmtevraag is. Daarbij, indien er een open haard aanwezig is in de woonkamer, zal de rest van de woning koud worden, omdat er geen warmtevraag ontstaat in de woonkamer…

Om de woning per ruimte te kunnen verwarmen en hiermee dus het gasverbruik te reduceren, is Honeywell Evohome ontwikkeld. Dit systeem zorgt met uw bestaande radiatoren en CV-ketel voor verwarming per ruimte. Dus wil je de badkamer warm, dan worden de overige ruimten niet meeverwarmd.

Tevens is alles met een app te regelen, dus u kunt wanneer u niet thuis bent de verwarming alsnog tijdelijk lager zetten, of juist iets eerder aan zetten wanneer u op weg bent naar huis.

Dit intelligente thermostaatsysteem kunnen wij leveren en/of installeren.

Tevens is EvoHome te koppelen aan diverse domotica systemen.

Vul voor meer informatie het formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.